Βαρέθηκε να του κλέβουν τα μπουφάν από τα μπαρ και πήρε την τέλεια εκδίκηση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βαρέθηκε να του κλέβουν τα μπουφάν από τα μπαρ και πήρε την τέλεια εκδίκηση (vid)
Ένας ευρηματικός τύπος που έχανε τα μπουφάν του στα μπαρ που επισκεπτόταν, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Ένα σατανικό σχέδιο έβαλε σε εφαρμογή ένας Άγγλος που βαρέθηκε να του παίρνουν τα μπουφάν από τα μπαρ που επισκεπτόταν. Το σχέδιό του τέθηκε σε εφαρμογή το Σάββατο 2 Μαρτίου, όταν φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο Mojo, διαπίστωσε ότι του είχαν πάρει ένα μπουφάν North Face αξίας 300 λιρών.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που του συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το τελευταίο διάστημα του είχαν κλέψει τρία μπουφάν, αλλά αυτή τη φορά ο άντρας από το Μάντσεστερ ήταν προετοιμασμένος.

Τι είχε κάνει; Είχε τοποθετήσει ένα AirTag (συσκευή εντοπισμού της Apple που συνδέεται με το κινητό) στο μπουφάν του. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να εντοπίσει που βρισκόταν το μπουφάν του την επόμενη μέρα.

Ο 29χρονος ακολούθησε την διεύθυνση που του έδωσε το GPS από το κινητό του και αποφάσισε να ανεβάσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του στο TikTok.

Μιλώντας για το βράδυ που το μπουφάν του εξαφανίστηκε από το μπαρ, ανέφερε: «Ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε και πήγα να πάρω το μπουφάν μου, το οποίο βρισκόταν πάνω σε μια καρέκλα μαζί με τα παλτά της παρέας μου. Δεν ήταν πουθενά.

Πήγα στο μπαρ και ζήτησα από το προσωπικό να το ελέγξει. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και προσπάθησαν να το βρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μπορούσα να το τσεκάρω από το AirTag, που σημαίνει ότι κάποιος μου το είχε αρπάξει».

Το επόμενο πρωί προτίμησε να μην καλέσει την αστυνομία, αλλά να το πάρει πίσω μαζί με έναν φίλο του. Έφτασαν σε ένα σπίτι και άκουσαν το AirTag να χτυπάει, όμως κανένας δεν τους άνοιγε την πόρτα. Τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ένοχο. Όταν τα πράγματα ζόρισαν εκείνος τους το έδωσε πίσω.

«Πήρα ένα μάθημα ζωής. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις το μπουφάν σου όταν βγαίνεις σε μπαρ διότι μπορεί να πέσεις πάνω σε τέτοιους ανθρώπους», είπε ο 29χρονος στο βίντεο που έγινε viral.

@bengransmore Part 2- Someone thought they could get away with stealing my coat.... @Henry Jones #fyp #airtag #Manchester #wigan #roadtrip ♬ original sound - Ben Gransmore