Απίστευτη ανατροπή στο Dragons' Den: Πήγε ως επιχειρηματίας και έφυγε ως υπάλληλος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη ανατροπή στο Dragons' Den: Πήγε ως επιχειρηματίας και έφυγε ως υπάλληλος (vid)
Ένα ασυνήθιστο σκηνικό έλαβε χώρα στο Dragons' Den, με την Μαρία Χατζηστεφανή να αγοράζει τελικά όλη την εταιρία της παίκτριας

Στα πρώτα επεισόδια του Dragons’ Den Greece ΙΙ του Ant1, έχουν γίνει επενδύσεις και συμφωνίες πολλών χιλιάδων ευρώ! Το 9ο επεισόδιο του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, με σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ελλήνων επενδυτών με τους φιλόδοξους επιχειρηματίες.

@dragonsdengr Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 100% ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ DRAGONS’ DEN GREECE (PART 2) 💰🐉 #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #ant1tv ♬ original sound - Dragons’ Den Greece

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece II οι Έλληνες Dragons γίνονται ακόμα πιο σκληροί και αδίστακτοι. Το ερώτημα είναι ποιοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που συνδυάζουν όσα χρειάζεται για την κάνουν να πετύχει και να πείσουν τους Dragons να γίνουν συνοδοιπόροι τους.

Η ιδέα της Στεφανία Φράρου για καρφίτσες από μαγνήτες νεοδημίου που λειτουργούν χρηστικά προς πολλούς επαγγελματίες, κέρδισε το ενδιαφέρον της Μαρίας Χατζηστεφανή η οποία προσέφερε 100.000€ για να αποκτήσει το 100% της ιδέας και της εταιρείας της Στεφανίας. Μάλιστα προσέφερε στη Στεφανία όσους χιλιάδες μαγνήτες θέλει δωρεάν για να δουλεύει και να τους πουλάει στο μαγαζί της, δίνοντάς της ουσιαστικά μία θέση εργαζομένου στην εταιρεία της Μαρίας.

Η Στεφανία δέχτηκε αυτήν την προσφορά της πώλησης του 100% της εταιρείας της για 100.000€