«Σατανικό» σχέδιο από James στο Survivor: Προσπαθεί να βάλει Δαλάκα και Ασημίνα να τσακωθούν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Σατανικό» σχέδιο από James στο Survivor: Προσπαθεί να βάλει Δαλάκα και Ασημίνα να τσακωθούν (vid)
Διαβασμένος έχει μπει ο James Καφετζής στο φετινό Survivor προσπαθώντας να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αποκαλυπτικό είναι το νέο τρέιλερ του Survivor επιβεβαιώνοντας αυτό που οι περισσότεροι τηλεθεατές υποψιάζονταν εδώ και καιρό. Ο James Καφετζής έχει μπει με στρατηγικά πλάνα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και προσπαθεί να δημιουργήσει διχόνοια ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο 27χρονος παίκτης των Μαχητών προσπαθεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο παίκτες των Διασήμων, που μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι αρκετά κοντά στο παιχνίδι, μετά την περυσινή αποβολή τους.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου ο James λέει στην Ασημίνα τα εξής: «Ασημίνα αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή, θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική».

Η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη του απαντάει: «Το πόσο εριστικός είσαι και το πόσο κακός είσαι το βλέπει ο κόσμος».

Το σχέδιο του James Καφετζή γίνεται αντιληπτό από τους Διάσημους και συγκεκριμένα από τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Αλέξη Παππά. «Ο James και ο Φάνης είναι αρκετά έξυπνα παιδιά και αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα, όπως αντιλαμβανόμαστε κι εμείς», λέει στην κάμερα του Survivor ο Γκέντσογλου.

«Περισσότερο την πλήγωσαν τα λόγια του James σε ότι αφορά στην Κατερίνα», λέει ο Παππάς στον Γκέντσογλου, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να συμπληρώνει: «Έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει κάποια ζήλια προς την Κατερίνα... Οπότε λέει ''θα τσιγκλίσω την Ασημίνα που τσιμπάει'' και αυτό έπιασε».