Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Big Brother: «Αναγκάστηκα να φύγω από την Ελλάδα λόγω του διασυρμού από το revenge porn» (vid)

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Big Brother: «Αναγκάστηκα να φύγω από την Ελλάδα λόγω του διασυρμού από το revenge porn» (vid)
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα μετά τον διασυρμό που υπέστη σε υπόθεση revenge porn.

Το δικό της μαρτύριο βιώνει η Χριστίνα Ορφανίδου λόγω του διασυρμού από το revenge porn. Η πρώην παίκτρια του Big Brother κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συντρόφου της για rerenge porn και ζητά το ποσό των 260.000 ευρώ για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα λίγους μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα της. Αιτία για αυτόν ήταν πως η πρώην παίκτρια του Big Brother βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, παρά τη θέληση της, σε υπόθεση revenge porn».

«Στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού», ανέφερε αρχικά.

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πως θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», συμπλήρωσε.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη.