Η ενόχληση της Καινούργιου με ρεπόρτερ του ΑΝΤ1: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η ενόχληση της Καινούργιου με ρεπόρτερ του ΑΝΤ1: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;» (vid)
Την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε ρεπόρτερ της εκπομπής «I Love Σου Κου».

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο η παρουσία ενός ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «I Love Σου Κου» προκάλεσε την αντίδρασή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε τους ρεπόρτερ από ποιες εκπομπές είναι και μόλις άκουσε το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα, η παρουσιάστρια ρώτησε: «Εσείς τι έχετε μαζί μου; Εσύ προσωπικά τίποτα, είσαι και γλυκύτατος».

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω και κανείς σας. Γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη τον εκτιμώ απεριόριστα. Τώρα τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα γνωρίζω».

Σχετικά με το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου ότι είναι η «πιο καλοπληρωμένη παρουσιάστρια», η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τις αμοιβές άλλων ανθρώπων. Ασχολήθηκα εγώ με το πόσα παίρνει η Μπακοδήμου; Δεν με αφορά. Με ενοχλεί όταν με σχολιάζουν εμμονικά και αρκετές φορές».

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Πώς το γύρισε;» και συνέχισε: «Άμα παίζουμε την Κατερίνα, έχουμε εμμονή μαζί της. Άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω…».