Νέες στολές έρχονται στο Marvel’s Spider-Man 2 μαζί με το New Game Plus mode

Νέες στολές έρχονται στο Marvel’s Spider-Man 2 μαζί με το New Game Plus mode
Το Marvel’s Spider-Man 2 ενημερώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα.

To Marvel’s Spider-Man 2 είναι από τα πιο εντυπωσιακά PS5 games του τελευταίου διαστήματος και η ομάδα ανάπτυξης θα του φέρει μια ακόμη ενημέρωση με ακόμη περισσότερο περιεχόμενο.

Η Insomniac Games ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα υποδεχτεί σύντομα νέες στολές για τους χαρακτήρες και ένα νέο Game Plus mode.

To update που θα τα φέρει όλα αυτά έρχεται στις 7 Μαρτίου με την ονομασία Update 1.002 και όλα θα γίνουν διαθέσιμα σε ένα νέο save file με μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας.

Σε αυτά που θα βρουν οι παίκτες θα είναι τα Ultimate Levels, τα Golden Gadget styles, νέες στολές, νέο symbiote story suit για τον Peter και custom χρώματα για τις δυνατότητες symbiote.

Στο Photo mode θα επιτρέπεται η αλλαγή ώρας της ημέρας με την ολοκλήρωση του story, αλλά και βελτιώσεις στα accessibility options.

Το update θα έρθει δωρεάν και όσοι θέλουν μπορεί να πληρώσουν 5 δολάρια σε μορφή δωρεάς για να αποκτήσουν και πρώιμη πρόσβαση σε ένα άλλο πακέτο στολών για τους Peter και Miles.

Όλες οι δωρεές πριν τις 5 Απριλίου θα πάνε για καλό σκοπό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ.