Άφησε εξωπραγματικό φιλοδώρημα στο προσωπικό εστιατορίου: Ο συγκινητικός λόγος

Επιμέλεια: Newsroom
Άφησε εξωπραγματικό φιλοδώρημα στο προσωπικό εστιατορίου: Ο συγκινητικός λόγος
Ένας πελάτης εστιατορίου, φεύγοντας άφησε ένα τεράστιο φιλοδώρημα στο προσωπικό που έμεινε έκπληκτο όταν έμαθε τον λόγο πίσω από αυτή την κίνηση.

Έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι ενός εστιατορίου στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσαν το εξωπραγματικό φιλοδώρημα που τους είχε αφήσει ένας πελάτης.

Συγκεκριμένα βρήκαν φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων (9.278 ευρώ) σε λογαριασμό και έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν τον λόγο πίσω από το απροσδόκητο δώρο.

«Συνήθως, θα βλέπουμε κάθε τόσο φιλοδώρημα των 100 δολαρίων», είπε στο The Hill ο Tim Sweeney, ο διευθυντής του Mason Jar Cafe στο Benton Harbor. «Αλλά ποτέ τίποτα τέτοιας ευγνωμοσύνης ή μεγέθους», συνέχισε.

10

Ο γενναιόδωρος πελάτης, που έγινε γνωστός μόνο το μικρό του όνομα, Mark, άφησε το τεράστιο φιλοδώρημα στον λογαριασμό του που ήταν μόλις 32,43 δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την απόδειξη (το εστιατόριο δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του πελάτη) και έτρεξε να μιλήσει με τον γενναιόδωρο πελάτη.

«Είχα μια συζήτηση μαζί του. Ήθελε να το προχωρήσει», είπε ο μάνατζερ. Τότε ήταν που ο Mark αποκάλυψε τη θλιβερή αιτία του απροσδόκητου δώρου του.

«Ήταν στη μνήμη ενός φίλου που είχε πεθάνει πρόσφατα και ήταν στην πόλη για την κηδεία», εξήγησε η σερβιτόρα Paige Mulick. «Ήταν πραγματικά μια πράξη καλοσύνης που επηρέασε τόσους πολλούς ανθρώπους», τόνισε.

Το εστιατόριο επέλεξε να μοιράσει το γενναιόδωρο φιλοδώρημα στους 9 εργαζόμενους. Ο καθένας πήρε λίγο πάνω από 1.100 δολάρια.