Επενδυτής στο Dragons' Den προσπάθησε να «κλέψει» τις μετοχές του επιχειρηματία αλλά τον «κάρφωσε» ο Γιοχάη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επενδυτής στο Dragons' Den προσπάθησε να «κλέψει» τις μετοχές του επιχειρηματία αλλά τον «κάρφωσε» ο Γιοχάη (vid)
Η μεγαλύτερη συμφωνία για επένδυση που έχει γίνει έως τώρα στο Dragons Den προέκυψε μέσα από ένα μπέρδεμα και από ένα κόλπο που επιχείρησε να κάνει ο Δημήτρης Μάλλιος

Το τέταρτο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece ΙΙ, στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 230.000€, από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Ωστόσο, το highlight του προηγούμενου επεισοδίου ήταν το κόλπο του Δημήτρη Μάλλιου, ο οποίος επιχείρησε να ανταλλάξει τις μετοχές του με τις μετοχές του επιχειρηματία. Μπορεί αρχικά ο παίκτης να συμφώνησε και να αποχώρησε, αλλά για καλή του τύχη ο Λέων Γιόχαη κατάλαβε ότι... κάτι δεν πήγε καλά σε αυτή την συμφωνία και ξαναφώναξε στο πλατό τον επιχειρηματία για να του εξηγήσει σε τι συμφώνησε.

Εν τέλει, ο Δημήτρης Μάλλιος, μετά από πολλές αντιπροσφορές αλλά και μπερδέματα στη διαπραγμάτευση, έκανε τη μεγαλύτερη συμφωνία για επένδυση που έχει γίνει έως τώρα στο Dragons’ Den Greece, με τον Ιουστίνο Σαρρή, ιδρυτή της εταιρείας WE COOK, μιας πλατφόρμας παροχής υποδομών και delivery για σεφ, έναντι 200.000€ για το 5% της επιχείρησής του και εγγύηση τον εξοπλισμό της κουζίνας.

@dragonsdengr ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ DEAL ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ DRAGONS’ DEN GREECE ΓΙΑ 200.000€ (PART 3) 😳🐉 #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #ant1tv ♬ original sound - Dragons’ Den Greece