Καπουτζίδης: «Ο τελευταίος μου σύντροφος μού είπε ότι τελικά τα έφτιαξε με τον Χοσέ, νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καπουτζίδης: «Ο τελευταίος μου σύντροφος μού είπε ότι τελικά τα έφτιαξε με τον Χοσέ, νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο» (vid)
Αποκάλυψε κάτι που του είχε πει ο πρώην σύντροφός του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μίλησε για την ζωή, την καριέρα του αλλά και τον έρωτα, λόγω και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση αν η αναγνωρισιμότητά του τον δυσκολεύει στην προσωπική του ζωή, αποκάλυψε κάτι που του είπε ο πρώην σύντροφός του.

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου -που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά- ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη (σ.σ. ο ρόλος από το σίριαλ Εθνική Ελλάδος) και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ (σ.σ. από τις Σαββατογεννημένες). Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο» είπε με χιούμορ.