H κορυφαία σειρά του Netflix συνθλίβει και τους πιο σκληρούς θεατές (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
H κορυφαία σειρά του Netflix συνθλίβει και τους πιο σκληρούς θεατές (vid)
Η τελευταία ρομαντική σειρά του Netflix με τίτλο «One Day» έχει «ραγίσει» τις καρδιές των θεατών

Οι θεατές του Netflix δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, μετά την παρακολούθηση της σειράς «One Day».

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του David Nicholl του 2009, το «One Day» αφηγείται την ιστορία αγάπης των πρωταγωνιστών Dexter Mayhew και Emma Morley.

Το μυθιστόρημα διασκευάστηκε το 2011 σε κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Jim Sturgess, ενώ στη σειρά του Netflic πρωταγωνιστούν πλέον οι Leo Woodall και Ambika Mod. Η ιστορία εστιάζει στους δύο νεαρούς κάπου στα 80s. Οι δύο μαθητές που γνωρίζονται στον τελευταίο χορό του λυκείου, στον χορό αποφοίτησης, και ενώ είναι εμφανής η σπίθα ανάμεσά τους, αποφασίζουν να μην κάνουν σεξ και να μην προχωρήσουν ερωτικά, γιατί θα ακολουθήσει ο καθένας διαφορετικά μονοπάτια, σε διαφορετικές πόλεις. Συμφωνούν όμως να κρατήσουν επαφή και να μη μείνουν μια ανάμνηση.

netflix

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αμέτρητοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει και τα 14 επεισόδια μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Ωστόσο, πολλοί έχουν υποστεί «ανεπανόρθωτη συναισθηματική βλάβη» μετά από την παρακολούθηση της.

«Το Netflix θα πληρώσει για τα εγκλήματά του! Με έκανε να πιστέψω στην αγάπη και μετά μου ξερίζωσε την καρδιά. Τέλος πάντων, πηγαίνετε να δείτε το One Day που προβάλλεται τώρα στο Netflix και γίνετε», έγραψε η Sharronda Williams στο X.

Με πολλούς ανθρώπους να γνωρίζουν πώς τελειώνει η σειρά, μπήκαν προετοιμασμένοι στη πλατφόρμα, ωστόσο αρκετοί ήταν και αυτοί που την παράτησαν στη μέση καθώς δεν ήθελαν να διαταράξουν την ψυχική τους υγεία.

«Κάποιος να με ενημερώσει παρακαλώ, γιατί αν τελειώσει με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε η ταινία με την Anne Hathaway, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα τη δω. Δεν χρειάζομαι ξανά αυτό το συναισθηματικό τραύμα», σχολίασε μια χρήστης στο twitter.