Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Είναι πολιτική ξεφτίλα να λέει ένας δημοσιογράφος ότι μία οικογένεια τρέφεται με 4 τοστ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Είναι πολιτική ξεφτίλα να λέει ένας δημοσιογράφος ότι μία οικογένεια τρέφεται με 4 τοστ» (vid)
Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε μετά το τραγούδι του Πάνου Βλάχου με τους στίχους για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσε ο σάλος που ξέσπασε για το τραγούδι του ηθοποιού Πάνου Βλάχου με τους στίχους για τον Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσε τις αντιδράσεις τους.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ο Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για τον ντόρο που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες και έριξε τα βέλη του για δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

«Εδώ είναι ένα τραγούδι με το σκωπτικό χαρακτήρα. Εγώ γέλασα μεταξύ μας. Σε άλλον μπορεί να μην έλεγε τίποτα. Παρακίνηση σε βία δεν είναι του Πορτοσάλτε ότι μπορεί να χάθηκαν 57 ζωές, αλλά τουλάχιστον θα φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι; Ρωτώ τι είναι η παρακίνηση σε βία; Μα, δεν ήταν μία κουβέντα για την οποία ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα; Παρακίνηση σε βία δεν είναι να λέει ένας δημοσιογράφος ότι με 4 τοστ τρέφεται η ελληνική οικογένεια; Εγώ δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα για εμένα!» είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είπα για εμένα, εδώ είναι τα δικαστήρια και τα κανάλια να ρίξουν το φταίξιμο σε εμένα. Ρίξτε μου την πολιτική ευθύνη αν το πολιτική ξεφτίλα που λέω για τα τοστ και για τα Τέμπη και μια σειρά άλλα πράγματα… για εμένα είναι ουσιαστική, υπόγεια παρακίνηση σε βία. Το να βγει ο άνθρωπος και να πει σε ένα τραγούδι κάτι, που εσύ το θεωρείς άστοχο, ο άλλος εύστοχο και εγώ το θεωρώ πλάκα ενώ άλλος δεν το εννοεί. Είναι τρομερό να έχουμε το αυτονόητο 20 μέρες. Άρα, αυτή η διαδικασία γίνεται εκ του πονηρού, Βλάχο συνέχισε» κατέληξε.