Η HUGO συνεργάζεται με την VISA CASH APP RB FORMULA ONE™ TEAM αναδεικνύοντας το αυθεντικό της στυλ

Newsroom
Η HUGO συνεργάζεται με την VISA CASH APP RB FORMULA ONE™ TEAM αναδεικνύοντας το αυθεντικό της στυλ
Η HUGO κάνει ένα τολμηρό βήμα στον κόσμο του αθλητισμού και ανακοινώνει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη νέα συνεργασία της με την Visa Cash App RB (VCARB) Formula One™ Team, αρχίζοντας από τη φετινή σεζόν. Αυτή η συνεργασία θέτει τη HUGO ως Επίσημο Συνεργάτη Ένδυσης της ομάδας και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το brand να αξιοποιήσει την παγκόσμια απήχηση της F1TM, βγάζοντάς την εκτός πίστας και ενσωματώνοντας την στην κουλτούρα της.

Με τη φιλοδοξία να γίνει το κορυφαίο brand επιλογής στη γενιά των changemakers, η HUGO - σε συνεργασία με την VCARB - εμπνέει τα άτομα να αποδεσμευτούν από τις συμβατικές αντιλήψεις, ενθαρρύνοντάς τα να υιοθετήσουν το τολμηρό, ανατρεπτικό πνεύμα που χαρακτηρίζουν και τα δύο εμβληματικά brands. Προετοιμαστείτε για μια σεζόν εκρηκτικής ταχύτητας, αποφασιστικού στυλ και ‘αμετανόητης’ αυτο-έκφρασης, καθώς η HUGO και η VCARB αναταράσσουν τον κόσμο της F1™ επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υπερασπίζοντας την ατομικότητα και την αυτο-εξερεύνηση εντός και εκτός πίστας.

Με την έναρξη της σεζόν 2024 της F1™, το λογότυπο της HUGO θα εμφανίζεται στην αγωνιστική στολή, στην ένδυση της ομάδας και στα αυτοκίνητα της VCARB Team. Η συνεργασία θα συνεχιστεί και εκτός πίστας, με limited-edition capsule συλλογών με τολμηρά σχέδια που χαρακτηρίζονται από την εκλεπτυσμένη αισθητική της HUGO, αλλά και fashion-forward ρούχα υψηλών επιδόσεων και μοντέρνα κομμάτια για τους fans. Η HUGO θα σχεδιάσει και θα δημιουργήσει σύνολα για την VCARB Team, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εμφανίσεων για δύο από τους πιο χαρισματικούς οδηγούς του σπορ, τον Daniel Ricciardo και τον Yuki Tsunoda, καθώς και μια σειρά από υψηλής – αντοχής αγωνιστική και ταξιδιωτική ένδυση για ολόκληρη την ομάδα.

σσφσ

Η αγωνιστική εμφάνιση που σχεδιάστηκε από τη HUGO, αναδεικνύοντας το γραφιστικό branding σε έντονα χρώματα καθώς και το λογότυπο του χαρακτηριστικού μεταλλικού ταύρου, αποτελείται από αδιάβροχα μαλακά jackets, έντονα T-shirts και lightweight ελαστικά παντελόνια - όλα κατασκευασμένα από τεχνικά υλικά κατάλληλα για την πίστα. Η επίσημη ταξιδιωτική εμφάνιση της ομάδας αποτελείται από σύνολα που χαρακτηρίζονται από το διακριτικό casual-cool στιλ τους. Αυτά τα laid-back στοιχεία ακολουθούν τους εμβληματικούς κώδικες της HUGO, συμπεριλαμβάνοντας τα μεταλλικά λογότυπα και το χαρακτηριστικό branding με το κόκκινο πλαίσιο.