Νόμιζε ότι δεν είχε παιδιά αλλά ξαφνικά βρέθηκε με 37 (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νόμιζε ότι δεν είχε παιδιά αλλά ξαφνικά βρέθηκε με 37 (vid)
Ένας άντρας από εκεί που ήταν άτεκνος ανακάλυψε ότι είχε 37 παιδιά.

Από την μια στιγμή στην άλλη η ζωή ενός άνδρα στις ΗΠΑ άλλαξε όταν έμαθε ότι είχε δικά του παιδιά. Όχι ένα και δύο αλλά 37! Ο Peter Ellenstein έμεινε έκπληκτος όταν το 2017 έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή για πάντα.

Το μήνυμα ήταν από μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Rachel, η οποία πίστευε ότι ο 62χρονος από την Καλιφόρνια ήταν ο βιολογικός της πατέρας. «Ήμουν τόσο σοκαρισμένος όταν έλαβα το μήνυμα που το έδωσα σε ένα φίλο μου να το διαβάσει για να μου επιβεβαιώσει ότι ήταν αλήθεια», είπε στη Sun.

«Έστειλα μήνυμα στην τότε σύντροφό μου καθώς και στα αδέλφια μου, αλλά σκέφτηκαν ότι ίσως ήταν απάτη», είπε ο Peter, ο οποίος τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να ιδρύσει μαι θεατρική εταιρεία, έγινε δωρητής σπέρματος.

Ωστόσο, ποτέ δεν είχε σκεφτεί τις συνέπειες μέχρι που εμφανίστηκε η Rachel. «Της έστειλα μήνυμα εκείνο το βράδυ και κανονίσαμε να συαντηθούμε και ήταν κάτι το καταπληκτικό», είπε ο Peter για τη συνάντηση που είχε με την κόρη του.

«Αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον και κλάψαμε, αλλά τα αφήσαμε όλα πίσω και καταλήξαμε να μιλάμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», ανέφερε. Με τη βοήθεια της Rachel, ο Peter στη συνέχεια βρήκε και συναντήθηκε με άλλα 34 βιολογικά του παιδιά.

«Συναντήθηκα έπειτα από τρεις εβδομάδες ξανά με την Rachel και είχε μια λίστα με 11 παιδιά που είχε βρει. Άρχισα να ψάχνω και να βρίσκω όλο και περισσότερα. Στη συνέχεια επικοινωνούσα μαζί τους. Όταν έκανα τις δωρεές τότε, δεν φανταζόμουν αυτή την εξέλιξη», τόνισε ο 62χρονος.

«Εκείνη την εποχή, η κλινική μου είπε ότι οι δωρεές ήταν ανώνυμες, αν και συμφώνησα ότι οποιοσδήποτε απόγονος θα μπορούσε να με εντοπίσει σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ανάγκης - εάν χρειαζόταν το μυελό των οστών μου για μεταμόσχευση για παράδειγμα. Έφυγα λοιπόν και τα ξέχασα όλα», πρόσθεσε ο Peter, ο οποίος παρότι δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει οικογένεια, ξαφνικά βρέθηκε με 37 παιδιά.

Από τότε που τα ανακάλυψε έχουν δημιουργήσει μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook όπου μιλούν συχνά. «Είναι πραγματικά το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Με έκανε να μάθω πολλά για τον εαυτό μου και έγινα καλύτερος άνθρωπος».