Απίστευτο buzzer beater στο «The Chase»: Νίκησαν τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» σε... νεκρό χρόνο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτο buzzer beater στο «The Chase»: Νίκησαν τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» σε... νεκρό χρόνο (vid)
Τρομερό ήταν το φινάλε στο σημερινό (07/02) επεισόδιο του «Τhe Chase», με τους παίκτες να νικάνε τον chaser στο τελευταίο δευτερόλεπτο

O Παναγιώτης και ο Γιάννης διεκδίκησαν 6.300 ευρώ στο σημερινό (07/02) επεισόδιο του «The Chase» και έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό γεμάτο αγωνία οι δύο παίκτες κατάφεραν να φύγουν από το παιχνίδι με γεμάτες τσέπες.

Η μάχη των παικτών με τον chaser ήταν φοβερή και η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ερώτηση που έκρινε το παιχνίδι ήταν: «Ποια ήταν η αδερφή του Στάθη Ψάλτη στην ταινία "Καμικάζι αγάπη μου"». Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» φάνηκε ότι ξέρει την απάντηση και απάντησε αμέσως ότι είναι η Καίτη Φίνου. Η απάντηση ήταν λάθος, με τον Γιάννη να «αρπάζει» την ευκαιρία και να λέει ότι η ηθοποιός ήταν η Ρένα Παγκράτη.

CHASE

Ο chaser έμεινε πίσω, ο χρόνος τελείωσε και οι δύο παίκτες έφυγαν από το παιχνίδι με 3.150 ευρώ ο καθένας. Στο τέλος ο Γιάννης δήλωσε ότι συγκινήθηκε με τη νίκη καθώς ένιωσε την «τρελή» αδρεναλίνη του τελικού.

Ποιος είναι ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase

Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» είναι ένας από τους τέσσερις Chasers τους οποίους απολαμβάνουμε στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Ο κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων. Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία. Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.