Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: 30 άτομα με χαντζάρα επιτέθηκαν σε ανήλικους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: 30 άτομα με χαντζάρα επιτέθηκαν σε ανήλικους (vid)
Άγριο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά ανάμεσα σε ανήλικους, με έναν από αυτούς να βγάζει χαντζάρα.

Ξεφεύγει καθημερινά η κατάσταση με τα περιστατικά βίας ανηλίκων να αυξάνονται διαρκώς. Αυτή τη φορά στο κέντρο του Πειραιά μια παρέα ανηλίκων δέχθηκε άγρια επίθεση από μία ομάδα περίπου 30 ατόμων το περασμένο Σάββατο (3/5).

Μάλιστα, ένας από τους δράστες έβγαλε μια χαντζάρα και απείλησε τους ανήλικους. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν μια παρέα περίπου 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και τέσσερις ανήλικοι πλησίασε την παρέα που αποτελούνταν μεταξύ άλλων από έναν 17χρονο, έναν 15χρονο, έναν 16χρονο.

Τότε, ξεκίνησαν να λογομαχούν και ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 17χρονο ενώ ένας άλλος έβγαλε μια χαντζάρα και τους απείλησε.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και εντόπισαν τρεις ανήλικους δράστες ηλικίας 17 ετών καθώς και την χαντζάρα σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από αυτούς. Επίσης, συνελήφθη ακόμα ένας ανήλικος, ο οποίος έφερε μαχαίρι τύπου πεταλούδα και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς των δύο εκ των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι γονείς των υπόλοιπων δύο διαφεύγουν της σύλληψης. Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους ενώ κανένας δεν αναγνωρίστηκε ως ο κάτοχος του μαχαιριού.