Μικρούτσικος για την περιπέτεια υγείας του: «Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρουν σε αξιοπρεπή στάση» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μικρούτσικος για την περιπέτεια υγείας του: «Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρουν σε αξιοπρεπή στάση» (vid)
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Όλα για τη ζωή μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του, αλλά και στην οικονομική καταστροφή.

Μάλιστα, όσον αφορά την περιπέτεια υγείας του συγκλόνισε με όσα είπε.

«Βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε. Ερχόταν, τελείωνε και κάποια στιγμή δεν είχα αναπνοή. Καθόλου μα καθόλου» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι ρεαλισμός. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά. Ήθελα να την επιμηκύνω και έλεγα τελείωσε. Το δεύτερο ήταν να ξαπλώσω για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν. Η αξιοπρέπεια είναι η βάση και το μεγάλο όπλο», τόνισε.