Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor με Λαμάι και Παππά: «Μου είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor με Λαμάι και Παππά: «Μου είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» (vid)
Μεγάλη ένταση στο Survivor ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι.

Η είσοδος του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor και η κόντρα που άνοιξε με το καλημέρα, με τον Αλέξη Παππά πήρε εκτάσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/1) καθώς τα πράγματα ξέφυγαν στο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Αλέξης Παππάς κατήγγειλε ότι ο Σωτήρης Λαμάι τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει την επόμενη φορά που θα τον ακουμπήσει, με τον παίκτη των Μαχητών να μην το αρνείται αλλά να το μεταφέρει με διαφορετικό τρόπο.

«Σήμερα είναι διφορούμενα τα συναισθήματα για μένα, γιατί τυχαίνει να έχουν έναν παίκτη στην ομάδα τους, εν ονόματι Σωτήρης, που πρόλαβε σε μία μέρα να μας υποτιμήσει, να με βρίσει και σήμερα, την ώρα που τον ακούμπησα στον ώμο, μου είπε κατά λέξη: “Μην με ακουμπάς, γιατί θα σου ρίξω μπουνιά”. Δεν έχει την πνευματική υγεία που πιστεύω ότι είχε πριν η μπλε ομάδα, με τέτοιους χαρακτήρες», είπε ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Λιανό να τον κόβει και να του λέει να τα συζητήσουν στο συμβούλιο, όπως κι έγινε.

«Έγινε μία παρεξήγηση πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, ο Παππάς ξέρει να παίζει με τις λέξεις, αυτή είναι η ζωή του και θεωρώ ότι είπε βαριές κουβέντες. Άλλο είπα, άλλο μετέφερε. Είναι δάσκαλος σε αυτό, να πάρει μία κουβέντα και να την κάνει όπως θέλει. Άλλη μία δύσκολη μέρα με τον Παππά. Επαγγελματίας ηθοποιός! Είναι πολύ έμπειρος και εύστροφος σε αυτό που θα πει. Μου είπε στη διάρκεια του παιχνιδιού: “Φύγε από εδώ”, μου έκανε τρεις φορές νόημα με το χέρι επίμονα. Του είπα “Σε παρακαλώ, πάρε το χέρι σου, δεν μ' αρέσει να με ακουμπάνε. Θα μου φύγει κι εμένα κανένα χέρι, και θα φας καμιά σφαλιάρα". Δεν το εννοούσα όμως με αυτή την έννοια, ούτε είμαι τραμπούκος», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.

Ο Γιώργος Λιανός από την πλευρά του προειδοποίησε τους παίκτες ότι σε περίπτωση χειροδικίας θα ακολουθήσει αυτόματη αποβολή. «Το πόσο ο καθένας μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του είναι δική του υπόθεση. Αυτό που δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό οδηγεί αυτόματα στην αποβολή», ανέφερε μεταξύ άλλων.