Η απάντηση του Τριαντάφυλλου σε Βολικάκη: «Όταν μάθεις τί πρόσφορα μου έχει κάνει η παραγωγή δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο»

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση του Τριαντάφυλλου σε Βολικάκη: «Όταν μάθεις τί πρόσφορα μου έχει κάνει η παραγωγή δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο»
Τα λεγόμενα του Χρήστου Βολικάκη για τον Τριαντάφυλλο δεν έμειναν αναπάντητα από τον τραγουδιστή.

Μια νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται με... άρωμα Survivor. Ο Χρήστος Βολικάκης κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ και κατακεραύνωσε τους συμπαίκτες του, κυρίως τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Τριαντάφυλλος, όταν έμαθε για τα σχόλια του τραγουδιστή όσο o ίδιος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Μέσα σε όλα είπε ο Χρήστος Βολικάκης είπε ότι ο Τριαντάφυλλος «ή θέλει σαν τρελός να μπει στο παιχνίδι και μάλλον δεν τον θέλει η παραγωγή και έχει τρελαθεί ή δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του».

Ο Τριαντάφυλλος πάντως, του απάντησε μέσα από τα stories του στο Instagram. «Ολυμπιονίκη όταν μάθεις τι πρόσφορά μου έχει κάνει η παραγωγή για να μπω δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο ποτέ, θα πηγαίνεις μόνο με με πατίνι. Φιλάκια ρουφηχτά.

Έπρεπε να μείνεις να αποδείξεις την μυθοπλασία σου αλλά την έκανες. Με ποδήλατο μπορείς να κάνεις τεράστια καριέρα, με σίριαλ όλοι θα τα βλέπουμε».

da