Απασφάλισε για Survivor ο Βολικάκης: «Έκραξε» Παππά, Ασημίνα αλλά και Τριαντάφυλλο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απασφάλισε για Survivor ο Βολικάκης: «Έκραξε» Παππά, Ασημίνα αλλά και Τριαντάφυλλο (vid)
Για όλους και για όλα απάντησε ο Χρήστος Βολικάλκης κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες μερές μετά την οικιοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Χρήστιος Βολικάκης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το σύντομο πέρασμά του από το Survivor, καθώς πριν από μερικές μέρες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ποδηλάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ για την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης μετά την διαμάχη που είχε με μέλη της ομάδας των Διασήμων και έδωσε τις απαντήσεις για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο κόσμος όλος είδε ότι ήμουν στα όριά μου, ότι δεν μπορούσα να αντέξω ουτε μια ώρα παραπάνω. Δεν ήμουν καλά. Έπεσα και στις παγίδες και τα δίχτυα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι», είπε αρχικά ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν όντως απείλησε τον Αλέξη Παππά.

«Ποιος αποχωρεί; Αυτός που απειλείται ή αυτός που απειλεί; Αποχωρεί αυτός που απειλείται. Φαίνεται και στο βίντεο που του λέω ''αν θες να τα πούμε έξω σαν φίλοι''. Κάποιοι με είπαν ''Κατίνα, ρουφιάνο'', αλλά εγώ έχω μάθει στη ζωή όταν έχω κάτι να το λέω», συνέχισε.

Όσο για το αν είχε δει τον Αλέξη Παππά σε προηγούμενο Survivor είπε: «Τον είχα δει και μου είχαν πει να τον προσέχω. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει. Είναι και θρασύς γιατί όταν έκλεισε η κάμερα ερχόταν και μου έλεγε ''τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off κάμερα θα τα πω και on κάμερα;''. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει πραγματική φιλία ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε: «Πως είναι δυνατό να υπάρχει πραγματική φιλία όταν λες για την φίλη σου; Αυτά που έχω πει είναι αλήθεια. Εγώ δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λέω ψέματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ολυμπιονίκης στην ποδηλασία.

Αναφορικά με τα σχόλια που έκανε ο Τριαντάφυλλος γι αυτόν πρόσθεσε: «Μου είπαν για τα σχόλια και τα διάβασα. Δύο περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν. Ή ότι θέλει σαν τρελός να μπει στο παιχνίδι και μάλλον δεν τον θέλει η παραγωγή και έχει τρελαθεί ή δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του. Κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζει ανθρώπους. Και μάλλον αυτό τον γεμίζει...».