Σκότωσε τον συγκάτοικό του για το τηλεκοντρόλ και έπεσε για ύπνο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σκότωσε τον συγκάτοικό του για το τηλεκοντρόλ και έπεσε για ύπνο (vid)
Μια διαφωνία για το τηλεκοντρόλ ανάμεσα σε δύο συγκάτοικους κατέληξε σε μια αδιανόητη τραγωδία.

Στη σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησε η αστυνομία του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, καθώς όπως έγινε γνωστό, πυροβόλησε θανάσιμα τον συγκάτοικό του μετά από μια διαμάχη για το τηλεκοντρόλ.

Ο 38χρονος Richard Bennaugh, κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 27χρονου Domonique Scott Hayes την περασμένη εβδομάδα, με την αστυνομία να αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το νεκρό σε ένα σπίτι που είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

Ο δράστης υποστήριξε ότι το θύμα επιχείρησε να του επιτεθεί με μαχαίρια. Όπως είπε ο 38χρονος έξι ώρες μετά το έγκλημα που διέπραξε, κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, καθόταν στον καναπέ και τον είχε πάρει ο ύπνος, αλλά τον ξύπνησε ο συγκάτοικός του που ήταν στην κουζίνα και έκανε φασαρία.

Λίγο αργότερα ο 27χρονος τον ρώτησε που ήταν το τηλεκοντρόλ, αλλά 38χρονος τον αγνόησε. Ο δράστης είπε ότι κάποια στιγμή είδε τον συγκάτοικό του να κρατά δύο μαχαίρια. Τότε άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί.

Ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε πως ο 27χρονος τραυματίστηκε. Υπέθεσε ότι οι σφαίρες δεν τον είχαν πετύχει και έτσι έπεσε πάλι για ύπνο.