Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει, δεν είμαι εγώ στο βίντεο» φέρεται να είπε ο 39χρονος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει, δεν είμαι εγώ στο βίντεο» φέρεται να είπε ο 39χρονος (vid)
Απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου.

Oλοκληρώθηκε η απολογία του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη.

«Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο», φέρεται να είπε αρχικά ενώπιον του ανακριτή, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου», φέρεται να υποστήριξε ακόμη ο 39χρονος.

«Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχθηκα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανακριτή.

Τι υποστήριξε ο φίλος του

Ο 34χρονος φίλος και συνεργός του που απολογείτο για περίπου 2,5 ώρες ενώπιον του ανακριτή και για μία ακόμη φορά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, είπε: «Ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του ο σύντροφός της μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο και τότε ήρθε να μου πει ότι τη σκότωσε».

Ακόμη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος.