Η απάντηση του Μαρουσάκη με αιχμές για Καλλιάνο: «Βρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση του Μαρουσάκη με αιχμές για Καλλιάνο: «Βρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό» (vid)
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης απάντησε σχετικά με όσα είπε για τις χιονοπτώσεις.

Μια αντιπαράθεση έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις δυο φάσεις της κακοκαιρίας, ανάμεσα στον Κλέαρχο Μαρουσάκη και τον Γιάννη Καλλιάνο.

Συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μιλώντας στο Open ανέφερε πως δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα της Κυριακής (14/1), ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News», τόνισε πως το κρύο θα είναι μεν τσουχτερό μέχρι την Δευτέρα, ωστόσο ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Όσον αφορά την Αττική ανέφερε: «Πάνω από τα 800 μέτρα θα έχουμε μια πρόσκαιρη χιονόστρωση. Δεν περιμένουμε μεγάλο όγκο χιονιού στην περιοχή της Αττικής, ακόμα και στα βόρεια τμήματα. Αλλά δεν θα χιονίσει στο κέντρο της πόλης της Αθήνας. Δεν θα χιονίσει στο Μαρούσι, δεν θα χιονίσει στην Φιλαδέλφεια ή όπως πλησιάζουμε στην Κηφισιά ή στο Κεφαλάρι. Πολύ δύσκολο το θεωρώ στο Κεφαλάρι θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη με αυτές τις τιμές», είπε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του Μαρουσάκη

Σήμερα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης απάντησε, μέσω ανάρτησής του, αφήνοντας αιχμές για όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μίλησε ποτέ για χιονόστρωση και μάλιστα δημοσίευσε ξανά όσα είχε γράψει στις 8 Ιανουαρίου.

Η ανάρτησή του

«Έγινε και πέρυσι στο κύμα χιονιά που χτύπησε την Αττική, έγινε και πριν λίγους μήνες στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, αλλά στο τελευταίο βρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό όπου πλέον το περάσατε σε άλλο επίπεδο, ότι βλέπω λέει χιονοχαμούς στην Αττική, επειδή μίλησα για πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας προς το βράδυ όπου το είπα ξεκάθαρα δεν φαίνεται χιονόστρωση και αν συμβεί θα είναι κάτι πρόσκαιρο μιας και οι θερμοκρασίες δεν ευνοούσαν για κάτι παραπάνω.

Αντιγράφω και σχετικό απόσπασμα από την προσωπική μου ιστοσελίδα το οποίο και αναρτήθηκε στις 8 Ιανουαρίου.

"ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Αυτή η ψυχρή εισβολή δεν θα είναι η μόνη που θα μας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα μιας και προς το τέλος της ένα νέο ισχυρότερο ψυχρό κύμα θα “χτυπήσει” την πόρτα της χώρας μας όπου ίσως δούμε τον λευκό επισκέπτη και σε πιο χαμηλά υψόμετρα π.χ βόρεια προάστια Αττικής. "

Τέτοιον χαμό χωρίς χιονόστρωση εσείς θα μπορούσατε μόνο να τον ανακαλύψετε...

Άλλη φορά θα ζητάμε την άδειά σας για να βγάλουμε πρόγνωση.

Αν και ο κόσμος γνωρίζει και έχει καταλάβει πολύ καλά τι παιχνίδι παίζετε, μιας και δεν είναι ούτε η πρώτη και δεν θα είναι σαφώς και η τελευταία φορά, γιατί όπως λέει και ο σοφός μας ο λαός την καρυδιά με τα καρύδια χτυπάνε, με τη κενή από καρύδια καρυδιά γιατί να ασχοληθούνε, αφήνω το παρακάτω απόσπασμα από την πρωινή μας εκπομπή μέχρι την επόμενη φορά που θα ψάξετε να βρείτε κάτι άλλο.

Μέχρι χτες άλλωστε σχολιάζατε τα "πασχούγεννα" και μιας και επιβεβαιωθήκαμε στο απόλυτο, έπρεπε να βρείτε κάτι άλλο και να πείτε "ναααα φέρνει χιονοχαμούς και πανικοβάλει τον κόσμο".

Καλημέρα σε όλες και σε όλους και συγγνώμη γι' αυτή την ανάρτηση, αλλά κάπου θα πρέπει να μπαίνει κι ένα φρένο. Δεν είναι δυνατόν είτε έχουμε καλοκαιρίες, είτε κακοκαιρίες να μπαίνει το όνομά μου μπροστά σε δήθεν κόντρες που φαντάζονται κάποιοι για τους δικούς τους σκοπούς.

Υπέροχο Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους με χαμόγελο».