Η Αναστασοπούλου ανέφερε ένα περιστατικό με τον Παπαδάκη: «Λέω, Γιώργο μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Αναστασοπούλου ανέφερε ένα περιστατικό με τον Παπαδάκη: «Λέω, Γιώργο μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά» (vid)
Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στην ζωή της, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη, που πάει πάρα πολύ νωρίς στην δουλειά.

«Με στεναχωρούν οι ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά, όπως όλους μας. είτε είσαι γονιός είτε όχι, όταν ακούς ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά που κακοποιούνται, βασανίζονται, εκεί παγώνουν όλα μέσα σου. Υπερτερεί το συναίσθημα δεν μπορείς να το διαχειριστείς, δεν αντέχεται πολλές φορές. Κάτι έχει γίνει λάθος στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι μόνο η πανδημία και ο εγκλεισμός, είναι μια σειρά πράγματων που δεν τα είδαμε την σωστή στιγμή και τώρα πια έχει γίνει πολύ μεγάλο», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Η περσινή χρονιά είχε πολλή δράση, περισσότερη ίσως από όσο θα χρειαζόταν. Θα ήθελα το 2024 να έχει λίγη περισσότερη ηρεμία. Είμαι άνθρωπος της δράσης απλά θέλω λίγη ηρεμία. Το 9.30 το βράδυ είναι «σκληρό ξενύχτι» για μένα. Η μέρα μου είναι γεμάτη, φεύγω από το σπίτι 3.00 το πρωί και γυρνάω 7.00 το απόγευμα για να δούμε το δελτίο και… καληνύχτα. Έχω αναλάβει και πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω και τα κάνω», συνέχισε.

«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν ξέρω αν μεταφέρονται στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές. Μου αρέσει αυτό. Ίσως το χρειάζεσαι το πρωί, η σκαλέτα αλλάζει συνεχώς. Δεν με αποσυντονίζει», παραδέχθηκε.

Και συνέχισε αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».

Για την «Αρένα»: «Είναι δύσκολο πράγμα, έχει έρευνα, ρεπορτάζ. Με την ομάδα μας που είναι πολύ ωραία, έχουμε κάνει ωραία πράγματα και θα κάνουμε ακόμη καλύτερα», υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

«Στον δρόμο με ρωτάνε για την επικαιρότητα, για τα πολιτικά, για τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά μου λένε ότι φαίνομαι μικρότερη από κοντά παρά στην τηλεόραση. Θα κάνουμε ένα θέμα στην «Αρένα» για τα ομόφυλα ζευγάρια και τα προβλήματα τα πρακτικά και νομικά που έχουν. Σφάζονται στα κανάλια τα κόμματα για κάτι που αφορά στην καθημερινότητα του κόσμου και αφορά και παιδιά. Ξαφνικά όλοι έχουν μία άποψη για όλα τα θέματα και για τις ζωές άλλων ανθρώπων. Πολλοί μιλούν για ζητήματα που τα έχουν μπερδέψει. Έχουν μπερδέψει την μητρότητα, την παρένθετη μητρότητα, την τεκνοθεσία και τον γάμο. Ακόμα και γι΄αυτό καταφέραμε να διχαστούμε», σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Για την απώλεια του σκύλου της: «Όταν έχασα τον σκύλο μου, κατάλαβα την αξία που είχε στη ζωή και το κενό είναι μεγάλο που τον έχω χάσει. Ήταν σαν να είχα μία μπάλα αγάπης και έρχεται κάποιος και στο παίρνει. «Έφυγε» μικρός ο Σωτηράκος», σχολίασε κλείνοντας.