Ο Γκάνος είπε στο Survivor την συγκλονιστική ιστορία με την αδελφή του που πέθανε: «Έλα να με δεις, θα φύγω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γκάνος είπε στο Survivor την συγκλονιστική ιστορία με την αδελφή του που πέθανε: «Έλα να με δεις, θα φύγω» (vid)
Λύγισε μπροστά στην κάμερα του Survivor μιλώντας για τον θάνατο της αδελφής του.

Συγκλόνισε ο Νίκος Γκάνος με την εξομολόγηση που έκανε στην κάμερα του Survivor για την απώλεια της αδελφής του.

Ο τραγουδιστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ περιέγραψε την στιγμή που της μίλησε για τελευταία φορά και λύγισε μπροστά στην κάμερα.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδελφή μου, η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος. Εγώ ήμουν στον υπολογιστή, γιατί ασχολούμαι πολύ γενικά με τους υπολογιστές και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει έναν και καθόμουν πάρα πολλές ώρες σε αυτόν σαν παιδάκι. Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και εκείνη την ημέρα η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο «Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω». «Άσε με, ρε Μαρία! Τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή, θα σε δω μετά» της είπα», ανέφερε αρχικά.

«Και δεν την ξαναείδα» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια ο τραγουδιστής και παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor. «Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και αυτό με έχει κάνει στη ζωή να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όλοι, όλοι μας έχουμε προβλήματα, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και ατυχίες».

«Αυτό με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να την ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μας» πρόσθεσε, συγκινημένος, ο Νίκος Γκάνος.