Συγκινεί η Λένα Ζευγαρά μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά: «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκινεί η Λένα Ζευγαρά μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά: «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» (vid)
Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά μη μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνηση της αφού ήταν ο πρώτος που της έγραψε τραγούδι.

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε με συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις για το πώς ο αείμνηστος τραγουδιστής τη βοήθησε στην καριέρα της.

Η τραγουδίστρια πήγε καλεσμένη στο «Fay’s Time» και είπε: «Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου. Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι "Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει", μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι;"».

Η Λένα Ζευγαρά, έδωσε ακόμη: «Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ. Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή μου».