Χάρης Ακριτίδης: «Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχα, εγώ κάνω άλλα μέσα στο σπίτι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χάρης Ακριτίδης: «Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχα, εγώ κάνω άλλα μέσα στο σπίτι» (vid)
Ο τραγουδιστής μίλησε και για την σχέση του με την γυναίκα του.

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του, για την καριέρα του αλλά και για τη γυναίκα του, που δεν τον αφήνει να κάνει τίποτα μόνος του.

«Στα δεκαεφτά μου άνοιξα συνεργείο αυτοκινήτων πολύ μικρός, πριν απολυθώ από τον στρατό και περίπου την ίδια ηλικία παντρεύτηκα την σύζυγό μου στα δεκαεννέα με είκοσι. Όταν γνώρισα την σύζυγό μου ήταν δεκατριών ετών και εγώ δεκαέξι. Όταν παντρευτήκαμε πήραμε χαρτί από τον δεσπότη…», είπε αρχικά.

«Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα σύζυγος και μάνα, θα είχε την φωτογραφία της. Η γυναίκα μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Από παρά πολύ μικρός μητέρα μου επειδή είχαμε μεγάλη φτώχεια, αναγκαζόταν να με ντύνει και να με πλένει πριν πάω να πουλήσω κουλούρια», συμπλήρωσε.

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με γαλουχήσει, καλώς ή κακώς, ότι εσύ αγόρι μου μόνο δούλευε και φέρε μας λεφτά για να ζήσουμε και εμείς θα σε έχουμε περιποιημένο. Από τότε ως σήμερα αυτό έχει συνεχιστεί.

Δεν κάνω μόνος μου ούτε ντους, με κάνει μπάνιο η γυναίκα μου και μου φοράει το εσώρουχο μου. Εγώ μόνο δουλεύω, κάνω άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι για να μην την επιβαρύνω…», τόνισε μεταξύ άλλων.