Σπύρος Παπαδόπουλος: «Mου έκανε κακό το "Στην υγεία μας"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Mου έκανε κακό το "Στην υγεία μας"» (vid)
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατάλαβε ότι η μουσική εκπομπή ζημίωνε την καριέρα του.

Για το μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής του πορείας που λέγεται «Στην υγειά μας» αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έκανε κακό το «Στην υγεία μας» ως προς τους ρόλους μου. Το καταλάβαινα όταν έρχονταν οι άνθρωποι στο καμαρίνι στο θέατρο, όπου το έλεγαν για καλό, «ρε συ, είσαι πάρα πολύ καλός» μου έλεγαν. Σαν να έλεγαν δηλαδή «πέφτω από τα σύννεφα, που είσαι καλός, γιατί δεν σου το είχα στην τηλεόραση που σε έβλεπα και στο Στην υγεία μας». Δεν με νοιάζει όμως, έχω κερδίσει τόσα πολλά από όλη την υπόθεση του θεάτρου που δεν τα σκέφτομαι αυτά. Απλώς με νοιάζει εγώ τι θέλω».

«Τώρα εγώ μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και την τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις και λίγο πιο ψηλά τον πήχη για κάποια πράγμαta και στην τηλεόραση και στο θέατρο και παντού» είπε στη συνέχεια.

«Το ότι το «Στην υγειά mας» βρήκε πολλούς μιμητές, πως σου φαίνεται;» αναρωτήθηκε η Αθηναϊδα Νέγκα για να αποκριθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως εξής. «Για την Ελλάδα λογικό. Δεν ξέρω γιατί… Γιατί δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών γιατί πάντα έτσι λειτουργούσαν. Δηλαδή θυμάμαι όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν μετά «τίποτα γείτονες γράψτε, με τρεις τέσσερις φίλους» κατέληξε.