Χριστούγεννα εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο: Απίστευτη ταλαιπωρία για Έλληνες ταξιδιώτες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χριστούγεννα εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο: Απίστευτη ταλαιπωρία για Έλληνες ταξιδιώτες (vid)
Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες που είναι εγκλωβισμένοι στα αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και των Βρυξελλών.

Μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες που έχουν «εγκλωβιστεί» από το Σάββατο (23/12) στα αεροδρόμια Βουδαπέστης και Βρυξελλών.

Τουλάχιστον 100 ταξιδιώτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Όπως ανέφερε ένας εκ των ταξιδιωτών στον ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία ή από το αεροδρόμιο. Ο επιβάτης κατήγγειλε ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δεν μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε ένα από τους ταξιδιώτες.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες αναμένουν την επιστροφή τους στην Αθήνα, παραμένοντας εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μετά από αιφνιδιαστική στάση εργασίας, στην οποία προχώρησαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

«Η ξαφνική απεργία θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις. Λυπούμαστε για τον αντίκτυπο αυτής της ενέργειας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βελγικό αεροδρόμιο.