Ποδοσφαιρική ομάδα στην Κρήτη κληρώνει... κηδεία αξίας 1.000 ευρώ: «Είναι χωρίς ημερομηνία λήξης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ποδοσφαιρική ομάδα στην Κρήτη κληρώνει... κηδεία αξίας 1.000 ευρώ: «Είναι χωρίς ημερομηνία λήξης» (vid)
Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει smartphone, iPhone, τηλεοράσεις αλλά και… δωρεάν κηδείες, για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη.

Ένα απίθανο δώρο κληρώνει λαχνός στην Κρήτη, αφού προσφέρει μια... κηδεία των 1000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, τα τρία μεγάλα δώρα του λαχνού με σειρά αξίας του δώρου είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iphone που κοστίζει 1200 ευρώ, μια κηδεία που κοστίζει 1000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός και ο τρίτος τυχερός κερδίζει μια τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει Φεβρουάριο του 2024 με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου και όπως λέγεται οι λαχνοί έχουν ξεπουλήσει.

Μάλιστα το δώρο του δεύτερου τυχερού δηλαδή η κηδεία των 1000 ευρώ δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά είναι δώρο roll-over δηλαδή μεταφέρεται σε κάποιον από το περιβάλλον του αν πεθάνει όπως συγγενή ή φίλο και θέλει ο τυχερός που έχει το λαχνό της κηδείας να τον δωρίσει. Συγκεκριμένα η υποσημείωση που αναφέρεται στον λαχνό είναι η ακόλουθη: «Η κηδεία δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντος λαχνού αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει σεις Κύριον».

«Είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης»

Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.

Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.

Ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».