«Εξουδετερώθηκε» ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Πανεπιστήμιο της Πράγας: Πολυάριθμοι νεκροί, δεκάδες τραυματίες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Εξουδετερώθηκε» ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Πανεπιστήμιο της Πράγας: Πολυάριθμοι νεκροί, δεκάδες τραυματίες (vid)
Η αστυνομία επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι ο δράστης έχει «εξουδετερωθεί», ενώ φοιτητές φαίνεται να έχουν βρει καταφύγιο στην ταράτσα.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πανεπιστήμιο στην Πράγα, με νεκρούς και τραυματίες.

Η τσεχική αστυνομία με νεότερη ενημέρωσή της ανέφερε ότι «εξουδετερώθηκε» ο δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, με την αστυνομία να αναφέρει ότι υπάρχουν πολυάριθμοι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το συμβάν.

Το προσωπικό του Πανεπιστημίου της Πράγας ανέφερε νωρίτερα ότι υπάρχουν πυροβολισμοί εντός του κτιρίου, σύμφωνα με email που στάλθηκε προς τους φοιτητές από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου του Καρόλου.

«Μην μετακινηθείτε...κλειδώστε τα γραφεία σας», αναφέρει το email.

Η τσέχικη ιστοσελίδα seznamzpravy.cz δημοσίευσε εικόνες με φοιτητές να κρύβονται στην ταράτσα του κτιρίου της Σχολής Τεχνών. Σύμφωνα με την πηγή του Seznam Zpráv από τη Σχολή, οι εργαζόμενοι έλαβαν οδηγίες από την αστυνομία να παραμείνουν στη θέση τους, να κλειδωθούν στα γραφεία τους, να προφυλαχθούν και να σβήσουν τα φώτα.

«Ο δράστης κινείται στο κεντρικό κτίριο του Náměstí Jan Palach. Αναμένονται περαιτέρω οδηγίες από την αστυνομία», τονίστηκε χαρακτηριστικά.