Viral το βίντεο που δείχνει πώς μπορείς να ξεθολώσεις το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε μόλις 10 δευτερόλεπτα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Viral το βίντεο που δείχνει πώς μπορείς να ξεθολώσεις το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε μόλις 10 δευτερόλεπτα (vid)
Άναυδοι έχουν μείνει οι οδηγοί με το κόλπο που υπάρχει προκειμένου να ξεθολώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Το θάμπωμα του παρμπρίζ είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι οδηγοί. Μια μέθοδος για να απαλαχτεί κάποιος από αυτό το πρόβλημα έχει γίνει viral. Τη συμβουλή τη μοιράστηκε ένας δημιουργός περιεχομένου που λατρεύει τα αυτοκίνητα.

Η μέθοδος περιλαμβάνει την ενεργοποίηση τριών βασικών λειτουργιών του αυτοκινήτου: του κλιματισμού, τη μηχανή εξωτερικής καύσης και της θέρμανσης του πίσω παρμπρίζ. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί γρήγορα για να ξεθαμπώσει το παρμπρίζ, εξασφαλίζοντας καθαρή ορατότητα και ενισχύοντας την ασφάλεια κατά την οδήγηση, ειδικά τις βροχερές ημέρες.

@chequanlaosi How to quickly remove fog on rainy days?#car #driving #tips #manual #carsoft #skills #drive #driver ♬ original sound - chequanlaosi

Ο TikToker εξήγησε: «Όταν οδηγείτε μια βροχερή μέρα, το παρμπρίζ θολώνει πολύ εύκολα, επηρεάζοντας την όραση κατά την οδήγηση. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αλλά μην πανικοβάλλεστε. Απλά ανοίξτε τον κλιματισμό, ενεργοποιήστε την εξωτερική κυκλοφορία και πατήστε ταυτόχρονα το σήμα αυτού του τομέα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομίχλη στο τζάμι θα καθαριστεί γρήγορα».

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν γίνει ένας θησαυρός για τέτοιες χρήσιμες συμβουλές αυτοκινήτου, όπου ειδικοί και λάτρεις μοιράζονται τις γνώσεις τους για να κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο άνετη.

Σε παρόμοιο πνεύμα, ένας άλλος εμπειρογνώμονας επισήμανε πρόσφατα ένα κουμπί που βρίσκεται σε κάθε αυτοκίνητο και μπορεί να ξεθαμπώσει γρήγορα τα παρμπρίζ. Αυτή η πληροφορία είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, με αποτέλεσμα τα παρμπρίζ να θολώνουν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του αυτοκινήτου.

Αυτές οι συμβουλές και τα κόλπα που μοιράζονται στο διαδίκτυο όχι μόνο διευκολύνουν τη ζωή των οδηγών αλλά συμβάλλουν και στην ασφαλέστερη οδήγηση κατά τους ψυχρούς μήνες.