Μέχρι και η ΕΥΠ ήταν στην σύσκεψη για την οπαδική βία: Κανονικά τα ματς του ΣΚ

Επιμέλεια: Newsroom
Μέχρι και η ΕΥΠ ήταν στην σύσκεψη για την οπαδική βία: Κανονικά τα ματς του ΣΚ
Ολοκληρώθηκε η διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την οπαδική βία. Την Δευτέρα (11/12) οι ανακοινώσεις.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το ζήτημα της οπαδικής βίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στο Ρέντη , υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένονται ανακοινώσεις.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της υπόθεσης το γεγονός ότι στη σύσκεψη έδωσε το παρών και ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Κανονικά τα παιχνίδια

Από προχθές το βράδυ είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο πως υπήρχε εισήγηση για αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στην χώρα. Κάτι που εκ του αποτελέσματος δεν θα γίνει, με αποτέλεσμα τα ματς του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κτλ να γίνονται κανονικά.