Άδωνις για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος και αποφασισμένος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άδωνις για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος και αποφασισμένος» (vid)
Αποφασισμένος να λάβει όλα τα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια στο Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Μάλιστα, ο υπουργός Εργασίας, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σκασμένος από αυτή την υπόθεση και πως θα λάβει σκληρά μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» o Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού «ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών».