Αταμάν: «Πιθανόν να έχουν έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αταμάν: «Πιθανόν να έχουν έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη» (vid)
Ο Εργκίν Αταμάν είναι πολύ αγαπητός στην τουρκική κοινωνία και γνωρίζει και τον Ταγίπ Ερντογάν εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε επίσκεψη στην χώρα μας και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ωστόσο, μετά τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετέβη στην τουρκική Πρεσβεία, όπου τον υποδέχθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος τον ρώτησε για ποιο λόγο επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τουρκία τον Απρίλιο, τονίζοντας την αγάπη των δυο ηγετών για τα σπορ και αποκάλυψε το ενδεχόμενο ενός φιλικού μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήρθα εδώ για να τον επισκεφθώ, λατρεύει το μπάσκετ, λατρεύει τα σπορ, είναι επίσης πρώην ποδοσφαιριστής, έτσι κάθε φορά που τον συναντάω μιλάμε για μπάσκετ. Παίζει επίσης μια δυο φορές την εβδομάδα μπάσκετ στην Άγκυρα. Τώρα που ήπιαμε καφέ μου είπε πως τον Απρίλιο ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τουρκία και πιθανόν να έχουν έναν φιλικό αγώνα μαζί. Ίσως να είμαι κι εγώ σ' αυτόν τον φιλικό αγώνα».