Home Alone: Tiktoker υπολόγισε πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα ψώνια του Κέβιν από το σούπερ μάρκετ και σόκαρε τους χρήστες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Home Alone: Tiktoker υπολόγισε πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα ψώνια του Κέβιν από το σούπερ μάρκετ και σόκαρε τους χρήστες (vid)
Ακριβώς τα ίδια ψώνια, σήμερα κοστίζουν τρεις φορές περισσότερο.

Η πρώτη ταινία «Home Alone» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1990, δηλαδή 33 χρόνια πριν. Ωστόσο και η χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Μόνος στο σπίτι» είναι πλέον η αγαπημένη ταινία όλων κάθε τέτοια εποχή των γιορτών.

Οι περισσότεροι την παρακολουθούν δίπλα στο στολισμένο δέντρο τους, ξανά και ξανά.

Όπως βέβαια και το «Μόνος στο σπίτι 2». Στην πρώτη ταινία, αφού ο μικρός Κέβιν Μακάλιστερ καταλαβαίνει ότι τον ξέχασαν πίσω στο σπίτι οι δικοί του, προσπαθεί να περάσει τα Χριστούγεννα μόνος του προστατεύοντας την περιουσία του από τους κλέφτες.

Στολίζει το δέντρο στο σπίτι του, ενώ πάει και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Έτσι, μια tiktoker αποφάσισε να υπολογίσει πόσο κόστιζαν όσα αγόρασε ο πρωταγωνιστής το 1990 και πόσο θα πλήρωνε γι' αυτά σήμερα.

Τριπλάσιο το ποσό σήμερα

Το τελικό (σημερινό) ποσό σόκαρε τους χρήστες του Tik Tok αφού ήταν τριπλάσιο.

Στην ταινία αγόρασε απορρυπαντικό, κάποια φαγώσιμα και είδη προσωπική υγιεινής και πλήρωσε περίπου 20 δολάρια που μιεώθηκαν σε 19,83 με το κουπόνι του.

Η TikToker Geoffrey Lyons έκανε τον ακριβή υπολογισμό του πόσο περισσότερο θα πλήρωνε σήμερα και έβγαλε το σύνολο περίπου 63,73 δολάρια και φόρος 5,25 δολάρια.

@sellitlikelyons Groceries in 1990 vs Today Breakdown ☠️ #fyp #homealone #rockwalltx #geoffreylyons #lyonsden #northtexas #dallastx #dallasrealestate #dfw #dfwrealtor ♬ original sound - Geoffrey Lyons

Έτσι το τελικό ποσό είναι 68,99 δολάρια, σχεδόν 3,5 φορές το αρχικό κόστος.

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν πολλές με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως «δεν είναι μόνο ο πληθωρισμός. Τα πράγματα είναι πολύ ακριβά τώρα».
«Μισώ το 2023», έγραψε κάποιος άλλος.