Ο τράπερ που συνελήφθη ως μέλος σπείρας διαρρηκτών: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο τράπερ που συνελήφθη ως μέλος σπείρας διαρρηκτών: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν» (vid)
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο γνωστός τράπερ ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος με την ανατίναξη των ΑΤΜ.

Στη σύλληψη ενός πασίγνωστου τράπερ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος ήταν μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε όλη τη χώρα ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Στην εκπομπή του Mega «Live News» προβλήθηκε ρεπορτάζ όπου μεταφέρονται μεταφέρει όσα δηλώνει ο ίδιος σχετικά με τα γεγονότα που έχουν δεν το φως της δημοσιότητας και πλέον χειρίζεται η ελληνική δικαιοσύνη.

«Θα είμαι κι αυτή την φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να τα πληρώνω.

Ζητώ ειλικρινά μια μεγάλη συγνώμη από όσους έχω απογοητεύσει με την εκ νέου εμπλοκή μου. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με την μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανένα.

Είμαι 28 ετών κι από μικρός δούλευα για να βγάζω πέρα τις υποχρεώσεις. Από τα 18 μου έγινα πατέρας. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν», αναφέρει.