Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει ότι την βασάνισαν σε ινστιτούτο ομορφιάς για τα μάτια ενός άνδρα: «Με κούρεψαν και μου έβγαλαν τα νύχια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει ότι την βασάνισαν σε ινστιτούτο ομορφιάς για τα μάτια ενός άνδρα: «Με κούρεψαν και μου έβγαλαν τα νύχια» (vid)
Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Μαρία Αλεξάνδρου, κατηγορεί για βασανισμό την ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

Μια καταγγελία από τον Μάρτιο του 2021 έρχεται στο φως από το διάσημο μοντέλο, Μαρία Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και βασανιστηρίων από πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και οι ιδιοκτήτες ινστιτούτων ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη.

Η επίθεση σε βάρος της Μαρίας Αλεξάνδρου φέρεται να έγινε για τα... μάτια ενός άνδρα. Η ομάδα των γυναικών που καταγγέλλει ότι της επιτέθηκαν, εκτός από σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα, την κούρεψαν και της έβγαλαν τα νύχια.

Η γνωστό μοντέλο μίλησε για το περιστατικό αυτό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA και για την μήνυση που έχει καταθέσει στην ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, καθώς και της γυναίκας του πρώην συντρόφου της.

«Τονίζω ότι ήταν διαζευγμένος και ότι ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Δεν ζούσαν μαζί το διάστημα που ήμουν εγώ με τον άνθρωπο αυτό», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε: «Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, γιατί έκανα καιρό να το ξεπεράσω».

Όσο για τα βασανιστήρια που κατήγγειλε ότι δέχθηκε πρόσθεσε: «Όλα αυτά έγιναν. Θυμάμαι τα μαχαίρια και το κούρεμα... Βέβαια την ξαναείδα την ιδιοκτήτρια το καλοκαίρι και μου είπε ''Μαρία συγγνώμη, σε θαυμάζω πολύ και θα ήθελα να σε γνωρίσω καλύτερα''. Η γυναίκα το μετάνιωσε. Εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω έναν τέτοιο άνθρωπο», μιλώντας για την πρώην σύζυγο του συντρόφου της εκείνη την εποχή, που όπως τόνισε επηρέασε την ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής.

«Μιλάμε τώρα για μια συμμορία γυναικών. Θα μπορούσε η μία γυναίκα να πει ''είμαι καψούρα με αυτό τον άντρα ακόμα'' κι εγώ θα της τον χάριζα. Δεν με ενδιαφέρει, με κυνηγούν πολλοί άνδρες. Δεν ήρθε καν να μου μιλήσει, παρά μάζεψε πέντε γυναίκες και μου επιτέθηκαν», πρόσθεσε.