Συναγερμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα, εξετάζεται το σενάριο χρήσης ουσιών

Επιμέλεια: Newsroom
Συναγερμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα, εξετάζεται το σενάριο χρήσης ουσιών
Συναγερμός στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού από μαθητές που φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία πιθανόν να οφείλεται σε χρήση.

Συναγερμός για μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr, τα παιδιά ανέφεραν ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά, πιθανόν ύστερα από χρήση ουσιών που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών από τοξικολογικές εξετάσεις όπου κατά τις ίδιες πηγές έκαναν χρήση ουσιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου ημιλιπόθυμα, αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά, πιθανόν ύστερα από χρήση κάποιων ουσιών που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο όταν θα γίνουν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.