Μοντέλο του Only Fans θυμήθηκε τη στιγμή που ανακάλυψε ο πατριός της ήταν ο καλύτερος συνδρομητής της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μοντέλο του Only Fans θυμήθηκε τη στιγμή που ανακάλυψε ο πατριός της ήταν ο καλύτερος συνδρομητής της (vid)
Με έκπληξη ένα μοντέλο του Only Fans ανακάλυψε ότι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της ήταν ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Σε εφιάλτης εξελίχθηκε η σχέση που είχε αναπτύξει ένα μοντέλο του Only Fans με έναν από τους καλύτερους συνδρομητές της. Η Taila Maddison από την Αυστραλία ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση, με τον συγκεκριμένο συνδρομητή της από τη στιγμή που ξεκίνησε να την ακολουθεί.

Ο μυστηριώδης άνδρας είχε ξοδέψει μεγάλα ποσά ζητώντας από την Taila καθημερινά φωτογραφίες της με εσώρουχα ή σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της. Μάλιστα, προσπάθησε και επεδίωξε να έχει καθημερινή επαφή μαζί της, μέχρι να «σκάσει» η βόμβα.

Η Taila ανακάλυψε ότι ο άντρας με τον οποίο είχε καθημερινή επικοινωνία και του έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, δεν ήταν άλλος από τον πατριό της. Ένας άνθρωπος που είχε μπει στη ζωή της από τότε που ήταν 11 ετών.

Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του, της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο της έγραφε: «Γεια σου Taila μπορούμε να μιλήσουμε», με την νεαρή κοπέλα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για μια εβδομάδα.

Τότε αποφάσισε να μιλήσει στην μητέρα της και την αδελφή της για τον πατριό της παρότι εκείνος την εκλιπαρούσε να μην μαρτυρήσει τίποτα. Μάλιστα, η Taila επέλεξε να τους καλέσει όλη της την οικογένεια παρουσία και του πατριού για να κάνει την αποκάλυψη.

Τελικά η μητέρα της τον έδιωξε από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουν επικοινωνία μαζί του. Η Taila αποκάλυψε ότι για μερικούς μήνες ήταν το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας καθώς όλοι θεώρησαν ότι κατέστρεψε τον γάμο της μητέρας της.