Χάος στο Άμπου Ντάμπι από μεθυσμένους θεατές της F1 που πλακώθηκαν στο ξύλο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χάος στο Άμπου Ντάμπι από μεθυσμένους θεατές της F1 που πλακώθηκαν στο ξύλο (vid)
Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στο Άμπου Ντάμπι όταν μεθυσμένοι θεατές άρχισαν να πετάνε αντικείμενα να πλακώνονται μεταξύ τους.

Πανικός επικράτησε στο πάρτι του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι μετά από έναν αδιανόητο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στους καλεσμένους, ο οποίοι πετούσαν μπουκάλια ο ένας στον άλλο.

Ο Max Verstappen της Red Bull στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 σε μια χρονιά ρεκόρ για τον Ολλανδό, με τη 19η νίκη του στη σεζόν. Όμως οι πανηγυρισμοί των θεατών γρήγορα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η Ασφάλεια.

Πλάνα από βίντεο που κυκλοφόρησαν, δείχνουν τους θαμώνες του πάρτι να χωρίζονται σε ομάδες ,να πετούν μεταξύ τους μπουκάλια αλκοόλ και να σκαρφαλώνουν πάνω σε έπιπλα για να δουν ο ένας τον άλλον.

Όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι θεατές έμπαιναν στον καβγά, με τους πιο ψύχραιμους να παρακολουθούν σαστισμένοι και τρομοκρατημένοι τα επεισόδια. Καθώς η βία κλιμακώνεται, μερικοί από τους άνδρες χρησιμοποιούν μπουκάλια από μπύρα και κρασί ως όπλα.

Μάταια το προσωπικό προσπαθούσε να σταματήσει τον καβγά, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει και τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα.