Η Αλεξανδράκη έκλαιγε με λυγμούς στον «αέρα» του Open: «Κάνω δημόσια έκκληση στον κύριο Μητσοτάκη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Αλεξανδράκη έκλαιγε με λυγμούς στον «αέρα» του Open: «Κάνω δημόσια έκκληση στον κύριο Μητσοτάκη» (vid)
Το μοντέλο και influencer έκανε δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου» και με αφορμή την περίπτωση του σπιτιού του Σταμάτη Γαρδέλη, έστειλε συγκινημένη το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, τόνισε αρχικά: «Για ποιο λόγο να γκρεμίσουν το τελευταίο αποκούμπι αυτών των ανθρώπων, για ποιο λόγο να τους γκρεμίσουν την τελευταία τους ελπίδα και να θάψουν τα όνειρά τους και την ζωή τους μέσα σ' αυτά τα χαλάσματα. Τα οποία θα μείνουν μπάζα».

«Ο Σταμάτης είναι μια χαρά. Το μόνο του θέμα και ο μόνος λόγος που πήγε στο "Celebrity", είναι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες όμως δεν είναι ότι χρωστάει κάτι. Είναι ότι σου επιβάλλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι. Που κάποτε μια άλλη κυβέρνηση, οτιδήποτε, στο επέτρεψε να το χτίσεις. Αλλιώς να μην τους είχατε επιτρέψει να το χτίσουν, όχι να του το γκρεμίσεις. Στο τέλος της ημέρας δεν θα γίνει καλύτερη η χώρα αυτή με το να γκρεμίζεις τα σπίτια των ανθρώπων», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και το κόβουν, στο instagram και με "ρίχνουν", είναι σαν να με κρύβουν. Δηλαδή, αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη, ας είναι για κάποιους ανθρώπους, ειλικρινά, και το κάνω μέσα από την ψυχή μου. Και δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολύ κόσμο που μιλάω καθημερινά. Και κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο άνθρωπο, τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, να το κοιτάξει αυτό το πράγμα. Δεν αφορά εμένα, αλλά αφορά πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους. Και είναι αμαρτία από τον Θεό, σε μια τέτοια ηλικία να τους πετάς στο δρόμο. Και δεν έχουν πού να μείνουν. Κάποιος τους το επέτρεψε. Γιατί να τους πάρεις την τελευταία τους ελπίδα; Συγγνώμη...», είπε με λυγμούς η Δήμητρα Αλεξανδράκη.