«Μην ανοίξεις την πόρτα»: Ο Σάκης Καρπάς μίλησε για την αναμενόμενη ταινία των Unboxholics (vid)

«Μην ανοίξεις την πόρτα»: Ο Σάκης Καρπάς μίλησε για την αναμενόμενη ταινία των Unboxholics (vid)
Ο Σάκης Καρπάς παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με πρόφαση την αναμενόμενη ταινία των UH.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ομάδα από την Αριδαία, που έχει καταφέρει να κατακτήσει το ελληνικό ίντερνετ, είχαν δώσει ένα preview στο κοινό τους για την πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία «Μην ανοίξεις την πόρτα». Μόλις ανακοινώθηκε αυτό το νεό αμέσως το κοινό των Unboxholics ενθουσιάστηκε, καθώς αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για την ομάδα.

Ο Σάκης Καρπάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην εκπομπή «Watch Next» της Cosmote Tv προκειμένου να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στους κινηματογράφους.

Το κανάλι των UH αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα καλύτερα κανάλια στο ελληνικό Youtube. Ποιοτικό περιεχόμενο, δυνατές εικόνες και μια παρέα είναι τα στοιχεία εκείνα που τους έχουν εδραιώσει στο ελληνικό ίντερνετ. Μετά από 11 χρόνια και εκατομμύρια views, η ομάδα των Unboxholics για ακόμη μια φορά «βούτηξε» στα βαθιά και αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία.

Όταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε τον Σάκη Καρπά να περιγράψει την ταινία, είπε: «Είναι μια ταινία μυστηρίου-τρόμου. Θέλει να τρομάξει τον θεατή με τα horror στοιχεία της, αλλά περισσότερο θέλω να τρομάξει ο θεατής με τις σκέψεις που θα κάνει την ώρα που την βλέπει».