Μυστήριο με την περσόνα που έγινε viral στο «Ελλάδα Έχεις ταλέντο»: Την βρήκαν νεκρή μετά από 4 ημέρες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μυστήριο με την περσόνα που έγινε viral στο «Ελλάδα Έχεις ταλέντο»: Την βρήκαν νεκρή μετά από 4 ημέρες (vid)
Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό της Ελένης Καργιολάκη που είχε ξεχωρίσει στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ελένης Καργιολάκη η οποία έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», καθώς και μέσα από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της τέσσερις μέρες μετά τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και την εντόπισε νεκρή με τη νεκροψία – νεκροτομή να δείχνει πως έφυγε από παθολογικά αίτια αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Ο σύζυγός της παρότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι δεν είχε καταλάβει ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Οι εικόνες που έρχονται μέσα από το σπίτι σοκάρουν, καθώς η Ελένη Καργιολάκη και ο σύζυγός της ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες. Μάλιστα, ο πρώτος που αντιλήφθηκε τον θάνατο της άτυχης γυναίκας ήταν ο αδελφός του συζύγου της, ο οποίος φώναξε κλειδαρά να ανοίξει την πόρτα.

Η Ελένη Καργιολάκη εμφανίστηκε πέρυσι στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλους κύκλους του διαγωνισμού.

Οι κριτές όταν είδαν την εμφάνιση της, την αναγνώρισαν απευθείας και εκείνη «τρέλανε» την σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με τον ιδιαίτερο χορό της και την τσαχπινιά της.