Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα βιασμού: Η τρίτη επίθεση σε δύο μέρες, τρόμος για τον «δράκο των Εξαρχείων»

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα βιασμού: Η τρίτη επίθεση σε δύο μέρες, τρόμος για τον «δράκο των Εξαρχείων»
Τρεις απόπειρες βιασμού έχουν γίνει μέσα σε δύο μέρες στα Εξάρχεια, ενώ ανάμεσα σε αυτές είναι και σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ με τις απανωτές απόπειρες βιασμού τις τελευταίες μέρες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το newsit.gr ένας άγνωστος άνδρας μέσα σε δύο μέρες έχει πραγματοποιήσει τρεις επιθέσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα 13χρονο κορίτσι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη πριν το επόμενο «χτύπημά» του.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 14:30 στις 18 Νοεμβρίου, με θύμα την 13χρονη. Το μικρό κορίτσι είπε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου, ο δράστης την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το παιδί φωνάζοντας απέτρεψε το δράστη και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Η δεύτερη επίθεση ήρθε το πρωί της 20ης Νοεμβρίου. Στις 07:15 μια 29χρονη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άνδρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε την πέταξε στο πεζοδρόμιο και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα, το Law and Order παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της απόπειρας βιασμού της 29χρονης.

Η τρίτη επίθεση ήρθε δέκα λεπτά μετά την δεύτερη. Ο δράστης έστησε νέο καρτέρι στην στην Ζωοδόχου Πηγής σε μία 27χρονη, όρμηξε πάνω της και της έκλεισε το στόμα σε μια προσπάθεια να την βιάσει. Όμως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο «δράκος των Εξαρχείων» να φύγει τρέχοντας.