Η απάντηση της πλευράς του Τανιμανίδη για την υπόθεση της φοροδιαφυγής (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση της πλευράς του Τανιμανίδη για την υπόθεση της φοροδιαφυγής (vid)
Η απάντηση της πλευράς Τανιμανίδη που διαψεύδει το δημοσίευμα και δίνει στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την φοροδιαφυγή γνωστού influencer και παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής-influencer φέρεται να μην δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων στα social media.

Στην συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως πρόκειται για τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής και το περιβάλλον του από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φήμες απέφυγε να τοποθετεί.

Ωστόσο σήμερα (8/11) στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η απάντηση της πλευράς Τανιμανίδη που διαψεύδει το δημοσίευμα και δίνει στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή, ο παρουσιαστής κλήθηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο που αφορά στην εταιρεία παραγωγής του «World Party», με το ποσό να είναι μεταξύ 10.000 και 30.000 ευρώ. «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο. Το πρόστιμο αφορούσε σ' ένα έγγραφο που δεν είχε κατατεθεί στα βιβλία της εφορίας, της εταιρείας παραγωγής».