Βρεττός από την πίστα για το τροχαίο: «Ήμουν ξαπλωμένος στην άσφαλτο και σκεφτόμουν "την κάτσαμε"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βρεττός από την πίστα για το τροχαίο: «Ήμουν ξαπλωμένος στην άσφαλτο και σκεφτόμουν "την κάτσαμε"» (vid)
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους θαμώνες του μαγαζιού τις σκέψεις που έκανε μόλις συνέβη το τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του και όπως ο ίδιος είπε την γλίτωσε φτηνά.

Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε ο ίδιος το γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος.

«Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά… όσο για τη μηχανή… πάει!», έγραψε. Λίγο αργότερα προχώρησε σε δεύτερη δημοσίευση, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Βρεττός, ωστόσο, θέλησε να πει και δυο λόγια για το τροχαίο και στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.

Έτσι, μιλώντας από την πίστα, μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις του ενώ ήταν πεσμένος στην άσφαλτο.

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο στο Mezzo. Και μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα!», ανέφερε.