Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο κύριος Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο κύριος Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (vid)
Νέα συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε ο Light. «Ριάλιτι έκανε 40-50 χρόνια», ανέφερε.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, μίλησε ο Light. Ο δημοφιλής τράπερ, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής για τα σχόλια του Light σε live του Fame Story αναφορικά με τα παλιά ελληνικά τραγούδια.

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον κύριο Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Μηδενικό, άγαρμπο, άχρηστο. Μετά τον γκούγκλαρα και είδα ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες. Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος, οπότε ξαναγκούγκλαρα και είδα ποιος είναι ο κύριος», είπε ο Light.

«Αν ήταν ο αδερφός του, είχε προφανώς ένα επίπεδο. Ήταν αναγνωρισμένος, πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει. Απ’ ό,τι διάβαζα στο Google ριάλιτι έκανε 40-50 χρόνια. Αν αυτό είναι το επίπεδό του, δεν θα ‘θελα να είμαι εκεί», συμπληρώνει αμέσως μετά ο δημοφιλής τράπερ.

«Δεν έχω κάτι με κανέναν μεγάλο τραγουδιστή ή παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι δεν θεωρώ πολύ χρήσιμο για έναν τραγουδιστή το 2023 να τραγουδάει καλά κανένα τραγούδι 80ετίας. Μου φαίνεται λίγο παράταιρο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Light.