Νεαρός παραδίδει μαθήματα πωλήσεων: Αγόρασε ΙΧ από το Facebook 460 ευρώ και το έδωσε 1400 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαρός παραδίδει μαθήματα πωλήσεων: Αγόρασε ΙΧ από το Facebook 460 ευρώ και το έδωσε 1400 ευρώ (vid)
Ένας νεαρός κατάφερε να πουλήσει το αυτοκίνητό του σχεδόν στην τετραπλάσια από την τιμή που το αγόρασε.

Μαθήματα αγοραπωλησίας παρέδωσε ένας νεαρός στην Αγγλία, ο οποίος πούλησε αρκετά ακριβότερα το αυτοκίνητο από τιμή που το είχε αγοράσει.

Είναι γνωστό ότι τα αυτοκίνητα χάνουν κατά πολύ την αξία τους με το που θα βγουν στους δρόμους. Ωστόσο, ένας 19χρονος κατάφερε να πουλήσει 1.400 ευρώ το αυτοκίνητο που αγόρασε για μόλις 400 ευρώ από το Facebook.

Ο Sean Welsh έβαλε τα... γυαλιά σε πολλούς και έμπειρους πωλητές, όταν εντόπισε στο Markerplace του Facebook ένα τρίθυρο κόκκινο Vauxhall Corsa SXi. Αμέσως κατάλαβε ότι η μεταπωλητική του αξία θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη από τα 460 ευρώ που του ζητούσε ο ιδιοκτήτης.

Όταν ο 19χρονος το πήρε στα χέρια του, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αλλάξει τα ελαστικά. Στη συνέχεια το πήγε στο πλυντήριο για να το καθαρίσει. Πλήρωσε συνολικά 115 ευρώ για κάποιες μικροζημιές και τότε το έβγαλε προς πώληση στην τιμή των 1.600 ευρώ.

Κατέληξε να ρίξει την τιμή στα 1.400 ευρώ για να εξασφαλίσει την πώληση. Τελικά το συνολικό του κέρδος ήταν 800 ευρώ.

@s888anw Flipping cars on marketplace part 3, corsa #cars #cartrader #fyp #carflipping #buyingandsellingcars #roi #makemeviral #corsa ♬ original sound - Sean welsh