Έκρηξη στη Φάρμα: «Βάλε τ΄ @%χ!δ!@ επάνω σου», «Σκάσε γ@μ# το στανιό μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έκρηξη στη Φάρμα: «Βάλε τ΄ @%χ!δ!@ επάνω σου», «Σκάσε γ@μ# το στανιό μου» (vid)
Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στη Φάρμα, με τους παίκτες να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Ξέφυγαν τα πράγματα στη Φάρμα μετά τη συνάντηση που είχαν οι παίκτες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ριάλιτι του Star πήρε «φωτιά» με τους Χρήστο Μέξη και Γιώργο Γιαννούλα να πρωταγωνιστούν σε έναν ανευ προηγουμένου καβγά.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε! Βάλε τα αρχ… επάνω σου και πάρε θέση! Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Μέξης.

Κάτι που έκανε έξαλλο τον συμπαίκτη του. «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ! Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι».

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά», υπογράμμισε, στη συνεχεία, ο Χρήστος.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γιαννούλας ξέσπασε κατά του συμπαίκτη του. «Με έβρισες εδώ πέρα ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο. Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τελοσπάντων, ρε μαλ@κ@! Γυρνά πίσω, μου λες «πάρε θέση» και σου λέω «ρώτησε με για να σου απαντήσω». Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Όσο προσπαθούσε, όμως, ο Χρήστος να τον διακόψει τόσο ο Γιώργος γινόταν πιο έξαλλος με αποτέλεσμα να ουρλιάξει και να πετάξει στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια! Ησυχία! Σκάσε! Σκάσε γαμ… το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».