Σοκαριστικός τραυματισμός για Βαμβακούλα στο Celebrity: «Δεν μπορώ, ζαλίζομαι, γιατρό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικός τραυματισμός για Βαμβακούλα στο Celebrity: «Δεν μπορώ, ζαλίζομαι, γιατρό» (vid)
Ένα σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο Νίκος Βαμβακούλας στο Celebrity με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο.

Τρόμαξε τους συμπαίκτες του στο Celebrity ο Νίκος Βαμβακούλας καθώς το αγώνισμα απέναντι στον Γιώργο Χειμωνέτο δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Κι αυτό διότι, την ώρα που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν κρεμασμένος στον αέρα και προσπαθούσε να βάλει καλάθι, χτύπησε το πόδι του δυνατά στη δοκό ισορροπίας.

«Αχ, μάνα μου! Αχ! Δεν είμαι καλά! Πάρτε με» φώναξε αρχικά ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. «Δεν μπορώ… Δεν μπορώ, ζαλίστηκα. Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ! Ζαλίζομαι! Γιατρό, δεν μπορώ», έλεγε σφαδάζοντας από τον πόνο ο Νίκος Βαμβακούλας, όταν έφτασε στην αρχή της εξέδρας με την βοήθεια του Γιώργου Χειμωνέτου.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο ιατρικό προσωπικό προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Είχαμε δυστυχώς τον τραυματισμό του Νίκου Βαμβακούλα, ο οποίος μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η κατάσταση του», είπε ο Γιώργος Λιανός στους υπόλοιπους παίκτες για να δώσει συνέχεια στη νέα αναμέτρηση.